Nakup v spletni trgovini S-Mediko je enostaven in varen.

Začetek nakupa
Na strani S-Mediko boste našli več možnih orodij za opravljanje nakupa:

  • iskalnik, kamor vpišete ključno besedo - iskani izdelek ali vašo težavo oziroma simptom,
  • seznam oddelkov: Ti oddelki so še nadalje razdeljeni, kar omogoča ožanje nabora izdelkov v nadaljevanju,

Najden izdelek
Podstran z izbranim izdelkom je zadnja postaja pred dodajanjem izdelka v košarico. Vsebuje mnogo informacij, s katerimi si lahko pomagate pri odločitvi ali nadaljevanju nakupovaja. Pod imenom izdelka je naveden kratek opis, ki največkrat vsebuje povzetek celotnega opisa izdelka, ter sliko izdelka, ki jo lahko povečate. 
Izdelku je dodan tudi opis, ki predstavi glavne značilnosti izdelka.

Pod opisom izdelka se nahaja nekaj sorodnih oziroma podobnih izdelkov izbranega izdelka, ki vam večinoma ponuja alternativno ali komplementarno ponudbo.

Dodajanje v košarico, izbor načina dostave in načina plačila.
Izdelke lahko v košarico. To naredite s klikom na košarico ob izdelku ali s klikom na gumb "Dodaj v košarico". Ko dodate izdelke v košarico lahko nadaljujete z nakupom. Količino izbranega izdelka lahko spremenite proti koncu nakupa, v povzetku nakupa.

Stanje vaše košarice lahko tekom nakupa spremljate v "Košarici" v zgornjem desnem kotu strani, kjer je izpisana količina izdelkov v košarici in vrednost nakupa. Tam tudi sklenete vaš nakup s premikom na blagajno ali pa bolj podrobno pregledate Vašo košarico.

S klikom "Zaključi nakup" oziroma dodajanjem izdelka v košarico najprej Pregledate nabor izdelkov, spremenite količino izdelkov ali pa določen izdelek odstranite, nato pa s klikom na "Naročilo" v treh enostavnih korakih:

  1. Izberete naslov za dostavo, dodate nov naslov za dostavo ter način dostave,
  2. Izberete način plačila - po povzetju, po predračunu, s plačilno kartico, moneto ali ob prevzemu v trgovini Medikoel (če se boste v nadaljevanju odločili za osebni prevzem).
  3. Zaključite nakup s pregledom vašega naročila in klikom na gumb "Oddaj naročilo" na koncu povzetka nakupa. V primeru, da bi želeli katerega od korakov spremeniti se lahko pomikate nazaj po nakupu s kliki na korake v meniju na zgoraj.

Vaše naročilo bo s tem oddano. Zanj bomo poskrbeli takoj oziroma v najkrajšem možnem času ter z največjo skrbjo. Ker so zadovoljne stranke naša velika vrednota, se bomo za vsako od njih v največji meri potrudili v celotnem ciklu naročila.