43

Inhalacija aerosola iz panja API AEROSOL I

Več slik

Inhalacija aerosola iz panja API AEROSOL I
19,00 €
Set API AEROSOL I vsebuje:
• Maska za apiterapijo z zapornim ventilom
• Pregibna cev 120 cm
• Nastavek za panj-apiterapija
• Ustnik
ALI
Opis

Details

Z inhalacijsko aerosolno apiterapijo lahko učinkovito zdravimo mnogo bolezni dihal kot so vnetje grla, kronično obstruktivno pljučno bolezen, kronični bronhitis, pljučni emfizem, traheobronhitis, bronhiolitis in drugo.

Med inhalacijske aerosolne apiterapije spada inhalacija aerosola iz panja ter inhalacija čebeljih proizvodov (med, propolis in cvetni prah). Le te ustrezno pripravimo, da so primerni za uporabo v inhalatorju. Inhalator je naprava ki učinkovino razbije tekočino na majhne delce (aerosol), ki se nato preko maske oziroma nosnika transportirajo v dihalne organe.

Čebele s svojim gibanjem in delom v panju tvorijo aerosol. Set za inhalacijo iz panja omogoča enostavno inhaliranje. Nastavek, ki ga pritrdimo na panj ima poseben enostranski zaporni ventil, ki omogoča enosmerno gibanje aerosola proti dihalnimi potmi uporabnika. Rebrasta povezovalna cev je dovolj velikega premera, da je pretok aerosola iz panja 6-10 l na minuto. Na cev lahko namestimo ustnik ali masko. Maska ima vgrajena dva enostranska zaporna ventila tako, da je omogočen vlek iz cevi in izpust izdihanega zraka v okolico.

Zaradi higienskih razlogov naj ima vsak uporabnik svojo cev in masko oziroma ustnik.